1

1

1

Read More

Bootcamp

Een van onze specialiteiten is bootcamp. Bij bootcamp leer jij je eigen grenzen kennen en verleggen.  Je zal je gaan verbazen over hoeveel je aankan, dat is meer dan je denkt! We bootcampen altijd buiten, goed of slecht weer.  Een training wordt alleen afgelast wanneer er onveilige situaties kunnen ontstaan door het weer. We starten met een warming-up waarbij we een flink aantal meters zullen hardlopen. Daarna zijn er verschillende oefeningen waarbij we veelal het eigen lichaamsgewicht inzetten. Zo ga je ervaren hoe het is om een push-up te doen, jumping jacks, lunges, squats en krijgen je buikspieren meer vorm door crunches uit te voeren . Vaak moet je tijdens de training ook samenwerken met een buddy. Hij of zij pusht je tot de limit en verwacht van jou hetzelfde. In de bootcamp laat jezelf niet kennen en ga je tot het uiterste. Echte bootcampers zijn niet bang om een beetje vies of nat te worden. De trainer en assistent-trainer zullen je uitdagen en zijn streng, toch is bootcamp absoluut geen strafkamp. De trainers weten je dan ook te complimenteren wanneer je het goed doet. Positieve stimulering is naar onze mening het beste!

Denk jij dat je niet goed genoeg bent voor bootcamp? Ben je onzeker en heb je twijfels over je eigen conditie? Je vergist je. Iedereen, maar dan ook echt iedereen kan aan deze bootcamplessen meedoen. Omdat we verschillende trainingen aanbieden zoals: basic, medium en high intensity, train je altijd op je eigen niveau. Daarnaast kun je de oefeningen zo zwaar maken als je zelf wil.

Je zal merken dat je snel sterker en fitter wordt door de bootcamptrainingen. Doe je een aantal weken mee met de basic-training, dan kun je daarna al doorstromen naar de medium-groep! Zet hem op!