Insanity


De insanity work-out is niet voor watjes. De naam zegt het al, je zal iedere les tot het uiterste gaan. Insanity-training is ook op dvd te volgen, maar wij bieden deze aan als groepsles. We vinden het belangrijk om jou persoonlijke feedback te kunnen geven, zodat je zoveel mogelijk uit de training haalt. Daarnaast is het motiverender om in een groep te trainen, dan alleen voor de televisie! Onze trainers hebben allemaal de insanity-instructeursopleiding gevolgd, zijn inmiddels gecertificeerd en weten dus precies waar ze mee bezig zijn.

Insanity is een work-out programma waarin je een totale body transformation aangaat. Wanneer je een aantal weken (+/- 8) iedere dag een training bij ons volgt, garanderen wij jou een lichaam dat klaar is voor de zomer. De trainingen duren variëren van 45 tot 60 minuten en geven je weinig rust tussendoor. Er wordt in de training met name een beroep gedaan op je conditie maar we voegen ook veel krachtelementen toe.  De insanity-instructeur doet een oefening voor en deze doe je eigenlijk direct na. Vervolgens komt er een combinatie van oefeningen die een bepaalde tijd duurt. Dan volgt een nieuwe combinatie. De les en oefeningen worden gestructureerd door middel van een apparaat dat piepsignalen geeft. Zo weet je precies wanneer je oefening begint en eindigt.

De insanity work-out wordt altijd binnen gegeven, dus zorg voor juist schoeisel. Zorg er daarnaast voor dat je van tevoren voldoende gegeten hebt en dat je tussendoor genoeg water drinkt.

Wil jij jezelf verbazen met een gezond en fit lichaam binnen korte tijd? Geef je dan nu op voor de insanity-training!